Over ons

Bij spatplaat.nl zijn we gespecialiseerd in het leveren van spatschermen voor achter de kookplaat. Wij begrijpen dat het schoonmaken van vette spetters en etensresten een tijdrovende klus kan zijn. Daarom bieden wij praktische en stijlvolle oplossingen om jouw keuken schoon en fris te houden.

Onze website is een samenwerkingsverband tussen Brokks en Kleefkracht, een bedrijf dat gespecialiseerd is in belettering, prints, banners en signing voor binnen en buiten. Door deze samenwerking hebben we bij spatplaat.nl de expertise en kennis om de beste spatschermen te produceren.

Wij geloven dat functionaliteit en design hand in hand kunnen gaan. Daarom bieden wij spatschermen aan in verschillende maten, kleuren en materialen, zodat er voor iedere keuken een passende oplossing is. Onze spatschermen zijn gemakkelijk te monteren en schoon te maken, waardoor je meer tijd overhoudt om te genieten van het koken en het eten.

Bij spatplaat.nl staat de klant centraal. We streven naar een uitstekende service en kwaliteit. Heb je vragen of opmerkingen? Aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. Ons team staat altijd voor je klaar om je te helpen bij het vinden van de juiste oplossing voor jouw keuken.

Kortom, bij spatplaat.nl vind je praktische en stijlvolle oplossingen om jouw keuken schoon en fris te houden. Onze spatschermen zijn van hoogwaardige kwaliteit, gemakkelijk te monteren en schoon te maken. Neem gerust een kijkje op onze website en ontdek wat spatplaat.nl voor jouw keuken kan betekenen!

Contact